Resultaten voor geisha sushi breda

geisha sushi breda
 
 
Geisha Restaurant Lounge.
Sushi tasting selected by the chef. Sashimi Sake 3 pcs. Sashimi Maguro 3 pcs. Sashimi Bluefin Maguro 3 pcs. Sashimi Hamachi 3 pcs. Sashimi Suzuki 3 pcs. Sashimi Selection 9 pcs. FISH SEAFOOD WARM. Oysters Fine de Claires 1 pcs. Asian topping, lime, ram. Oysters Fine de Claires 6 pcs. Asian topping, lime, ram. Geisha Style Scallops.
Geisha Lounge BV in Breda De Telefoongids.
Traditionele Japanse kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De warme gerechten ondergaan een a la carte bereidingswijze, en de sushi worden bereidt met de meest verse en natuurlijke ingrediƫnten. Afgezien van de basis ingrediƫnten zijn vrijwel alle sauzen met een eigen recept bereidt. Hierdoor ontstaat een exclusieve smaak dat alleen bij Geisha Lounge te genieten valt. Daarnaast biedt Geisha Lounge een uitgebreide cocktailkaart met echte old skool cocktails tot exotische originele creaties. Bent u op zoek naar kwaliteit in het Japanse keuken in een modern setting met cocktails en loungemuziek, dan voelt u zich bij Geisha Lounge Breda direct thuis.
Geisha Lounge in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Jouw recensie over het restaurant Geisha Lounge. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 3 mei 2018. Nadat wij de hele dag in Breda hadden rondgestruind, besloten mijn vrouw en ik om hier een hapje te komen eten. Bij binnenkomst waanden wij ons in een gezellige huiskamer. Sfeer was uitermate gezellig en warm. Samen met de over hebben wij vervolgens wat shotjes tequila gedaan. Als eten namen wij de sushi met gegrilde paling.
SEO Search Engine Optimization geisha lounge breda geisha sushi breda.
Fotoalbum Geisha Lounge, Breda Entree Magazine.
In Breda is een vernieuwend horecaconcept neergezet: Geisha Lounge, een combinatie van een sushirestaurant en een cocktailbar. Het interieurontwerp is van de hand van Art2Go, dat de opdracht kreeg voor een modern en stoere uitstraling. Frisse ledverlichting is gecombineerd met klassieke kooldraadlampen, wat zorgt voor een mooie mix. Een prominente plek is weggelegd voor de bar en de zitbanken zijn bekleed met slangen en krokodillenprint. Behalve voor sushi kunnen gasten ook bij Geisha Lounge terecht voor een goede cocktail.
Geisha Lounge BV 18 foto's' Sushi Havermarkt 21, Breda, Noord-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Geisha Lounge BV. Havermarkt 21, 4811 WG Breda. 4811 WG Breda. Restaurants Sushi Restaurants Japans. Foto van Geisha Lounge BV Breda, Noord-Brabant, Nederland. Foto van Geisha Lounge BV Breda, Noord-Brabant, Nederland. Bekijk alle 19.
13x De Lekkerste Sushi In Brabant Planjeuitje.
Wat is Geisha Lounge in Breda toch een prachtig restaurant! Bij de inrichting is werkelijk aan alles gedacht. En daar blijft het niet bij: in dit super stijlvolle en mooie restaurant zijn ze ook nog eens meesters in het bereiden van de lekkerste sushi!
Geisha Lounge in Breda Eet.nu.
Waar heb je zin in? Geisha Lounge in Breda. 45, 9 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 3 positieve stemmen 7 negatieve stemmen. E-mail Verstuur een e-mail. Geisha Lounge laten bezorgen? Online eten bestellen. Meer openingstijden Wij serveren. Hotels in de buurt. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 3 positieve stemmen 7 negatieve stemmen. Eten drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Service niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels. Eten drinken 43., Prijs / kwaliteit 37., Het eindcijfer is 45., Minimum: 1, Maximum: 10. Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn. Verloop van restaurantwaardering. Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt. Midas 82 punten. op 27 juli 2017. Niet waar voor mn geld. Maar niet goed van smaak. Sushi's' krijgen geen voldoende. Te vroeg voorgerolde sushi.

Contacteer ons