Zoeken naar geisha lounge

geisha lounge
 
 
Geisha Lounge BV Breda Sushi Thuisbezorgd.nl.
Geisha Lounge BV. Waar wil je eten bestellen? Vind restaurants bij jou in de buurt. Vul je straatnaam of postcode in.: Geisha sushi menu. Sushi with toppings. Maki sushi rolls. Poke bowls chirashi. Geisha Lounge BV. Crispy Maki Mix 1P 18st.
Geisha Lounge in Breda Eet.nu.
op 1 maart 2016. Van het weekend voor het eerst wezen eten bij Geisha lounge, op het oog zag het er erg leuk uit. We zouden eigenlijk met 4 personen komen maar waren met z'n' 2en. We werden aan een tafel gezet bij de deur die constant open ging.
Foodblog: diner bij Geisha Lounge Stappen Shoppen Breda.
Foodblog: diner bij Geisha Lounge. Geplaatst op 1 juli 2015. Gisteren was de officiƫle opening van Geisha Lounge in Breda. Het voormalige pand van Brooklyn is omgebouwd tot een hip restaurant/ loungebar. Geisha Lounge werkt ook met het all-you-can-eat concept, maar wil zich onderscheiden door kwaliteit en service.
Geishalounge.
om nog even na te genieten van de meest verrassende Geisha Lounge experience, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en interessante initiatieven te ontdekken. HAVERMARKT 21 Breda 4811 WG 076 532 48 05 Contact us Credits.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Geisha Lounge, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Geisha Lounge is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken. Vind beschikbare tijden op thefork.

Contacteer ons