Meer resultaten voor geisha breda

geisha breda
 
 
Bij Geisha Lounge is sushi eten net even anders.
Laatste update 14-04-2016 1946. Bij Geisha Lounge is sushi eten net even anders. Geisha Lounge voorheen Brooklyn Breda. Foto Kin Cheong Lau. Waar voorheen Brooklyn Breda zich bevond zit sinds kort Geisha Lounge. Na Ume en Sumo is dit het derde all you can eat sushirestaurant in Breda. Wie bij de eerste twee genoemde zaken is geweest zal zich toch een beetje verbazen bij Geisha Lounge. Het interieur is anders dan men gewend is. Daarnaast kan je bij Geisha Lounge na het tafelen ook lekker genieten van cocktails. Hierdoor is het een avondje uit compleet. Als je binnenstapt zie je meteen een grote lichtmuur die erg in het oog springt.
Geisha Lounge BV in Breda De Telefoongids.
Geisha Lounge BV in Breda. Havermarkt 21 4811WG Breda. E-mail Geisha Lounge BV. Schrijf als eerste een review. E-mail Geisha Lounge BV. Cocktails mogelijk tot 2.00. Cocktails mogelijk tot 2.00. Cocktails mogelijk tot 2.00.
Geisha Restaurant Lounge.
Chocolate parfait with a macadamia nut mousse. Lemongrass crÃme brÃlÃe with lime sorbet. Chocolate soufflà with pecan nuts and black sesame seed ice-cream. Ik ben de Geisha wezen van de kunsten. Laat mij u leiden langs de verleidingen van Aziatische culturen. De kunsten van verfijnde gerechten spannende wijnen uitdagenda muziek en de mystiek van Sake! Ik ontvang u in de prachtige dining waar ik u laat proeven van het mooiste dat zuidoost Azià aan mondvermaak ooit schiep. Ik leer u de geuren de smaken de harmonie. Laat mij u dan voeren naar de bar waar ik u introduceer in een wereld van wijnen digestieven en de ondoorgrondelijke genoegens van Sake. Gereinigd door Sake dans ik u naar de lounge.
Breda Sushi-restaurant Geisha Lounge geopend.
Sushi-restaurant Geisha Lounge geopend. REGIO 03 juli 2015 reageer Door Dex Bos Dichtbijredacteur. BREDA Geisha Lounge is woensdag officieel geopend. Het Japanse sushirestaurant en loungebar zit op t Sas in het pand waar voorheen Brooklyn was gevestigd. Het restaurant heeft een all-you-can-eat formule met sushi en diverse vlees vis en vegetarische gerechten. Het restaurant heeft een moderne en warme inrichting. Eigenaar Jun is trots op zijn nieuwe zaak. Er is in totaal plek voor zon 150 gasten vertelt hij. Horeca is voor Jun geen onbekend terrein in Tilburg heeft hij sushirestaurant Enjoii. Jun Geisha Lounge is een ander concept mede door het lounge-element en de uitgebreide cocktailkaart.
Geisha Lounge.
Tenslotte is lekker eten slechts een van de velen facetten dat een totale eetervaring compleet maakt. Daarom heten wij u van harte welkom in ons restaurant om een heerlijke tijd te beleven! 076 532 48 05. Klik hier voor meer foto's. PEB Mode en Epic.
Geisha Lounge Startpagina Facebook.
Na uiteindeli jk overleg belde ze de baas op van Geisha Lounge Breda maar die gaf ook meer aan Ze kunnen niet sneller werken dan ze doen. Maar vanuit de medewerker zagen we dat ze verschrikk elijk onderbezet waren en er niet echt een topteam stond vandaag. Uiteindeli jk hebben we als compensati e onze drankjes van het huis gekregen maar ik heb liever dat ik de volle prijs betaald voor goed eten en een goede service dan dat ik zo in een restaurant moet zitten.
Geisha Lounge BV Breda Sushi Thuisbezorgd.nl.
Double dragon roll 725. 4 stuks sushi met gefrituurde gamba en avocado vulling. Topping van gefrituude gamba en viskuiten met een look en teriyaki sausje. Geisha sushi menu Beliebte Gerichte. Geisha maki deal 700. 6 stuks komkommer rol 6 stuks zalmrol 6 stuks krabrol en 6 stuks tonijnrol. Maki basic mix 700. 1 persoon 24 stuks. 12 stuks komkommer rol 6 stuks zalmrol 6 stuks krabrol. Geisha favorite maki mix 1850. 1 persoon 18 stuks.
Geisha Lounge Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Is dit uw bedrijf? Nr.116 van 242 Restaurants in Breda Japans. Havermarkt 21 4811 WG Breda Nederland. 31 317 653 248.

Contacteer ons