Zoeken naar landelijke inspectiedienst dierenbescherming

landelijke inspectiedienst dierenbescherming
 
 
Stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming Wikipedia.
De Stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID is een Nederlandse stichting, die ten doel heeft opsporingen te verrichten en toezicht te houden op het gebied van dieren en hun welzijn. De LID onderzoekt meldingen over dierenmishandeling en dierenkwelling en houdt toezicht op de juiste naleving van wetgeving.
Regels dierenwelzijn Dierenwelzijn Rijksoverheid.nl.
Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat hiervoor de Wet Dieren aanpassen. U kunt dierenmishandeling of verwaarlozing melden bij meldpunt 144 Red een dier. De melding wordt dan uitgezet bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA en de politie.
Dierenbescherming, Landelijke Inspectiedienst LID Meld.nl.
Dierenbescherming, Landelijke Inspectiedienst LID. Urgente meldingen van dierenverwaarlozing of mishandeling worden behandeld door onze inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID. Bij het bestrijden van dierenleed werkt de LID nauw samen met de dierenpolitie, het ministerie van Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl.
Dierenpolitie politie.nl.
De dierenpolitie werkt samen met de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA, de stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID en de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren Dierenbescherming. Afhankelijk van wat u meldt, wordt de dierenpolitie, de Dierenbescherming of de NVWA ingeschakeld.
Over ons Dierenbescherming.nl.
De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. We beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.
Stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming Den Haag.
Activiteiten Stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming.: De activiteiten van Stichting Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming vinden onder andere plaats in de branche: Overige ideële organisaties n.e.g. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Overige en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Levensbeschouwelijke en politieke organisaties, belangen en ideële organisaties, hobbyclubs.
Inspectiewerk Dierenbescherming.nl.
Urgente meldingen van dierenverwaarlozing of mishandeling worden behandeld door onze inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID. Bij het bestrijden van dierenleed werkt de LID nauw samen met de dierenpolitie, het ministerie van Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl.
Opvang in beslag of in bewaring genomen dieren RVO.nl.
Afhankelijk van de melding onderneemt de politie, de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID of de NVWA dan actie. Het telefoonnummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen lokaal tarief. Voor vragen en meldingen over verminderde zorg bij landbouwhuisdieren kunt u ook gebruik maken van Het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren.

Contacteer ons